Plantaardig Ecologische Hoveniers Logo

Ontwerp

Uw wensen, de omgeving (o.a. het huis) en de ligging van de tuin zijn de uitgangspunten voor een geschikt ontwerp. We vinden het belangrijk dat de klant bij dit creatieve proces betrokken is. Een tuinontwerp in samenspraak met de klant geniet daarom onze voorkeur.

Aanleg

Het kan gaan om de aanleg of renovatie van een complete tuin, of van een gedeelte hiervan. Plantaardig biedt u veel mogelijkheden: sierbestrating, houtwerk (schuttingen, vlonders, pergola's, tuinhuisjes) en natuurlijk beplanting!

Onderhoud

Als u zelf gevrijwaard wilt zijn van onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin, kunt u ervoor kiezen om een (jaar)contract af te sluiten. Zo bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van een optimaal verzorgde tuin. In de praktijk betekent dit dat wij (van maart t/m december) iedere drie weken langskomen om de tuin te onderhouden. Voor u rest enkel het genot van uw tuin! 

Omdat u een jaarcontract bij ons afsluit, bieden wij u evt. extra werkzaamheden die buiten het contract vallen, tegen een kortingstarief aan.

Uiteraard bent u ook voor incidentele onderhoudswerkzaamheden, denk aan een grote opknapbeurt of het snoeien van een boom, bij ons aan het juiste adres.

Beplanting

Door de juiste planten, in de goede combinatie op een geschikte plek in te zetten, kan een gezonde en evenwichtige situatie worden bereikt. Gezonde planten zien er mooier uit en hebben minder verzorging nodig. Bovendien onderdrukken ze de groei van onkruid.